slager - traiteur vastenavondt
Klop, klop! Wie daar? De Feestdagen!
Bij Vastenavondt is het einde van het jaar traditioneel één van de drukste periodes. Ook deze eindejaarsperiode worden de beentjes ingesmeerd, de veters goed gestrikt en wordt er een tandje bijgestoken om er onvergetelijke feestdagen voor jullie van te maken. Dit jaar in een lichtjes aangepaste vorm – maar zeker niet minder feestelijk, geen paniek – om alles zoals steeds even vlot te laten verlopen.
Mag het iets meer zijn?
Je kent het wel, de al even traditionele vraag als de feestdagen zelf.
Steven: “Voor ons mag het vooral altijd iets meer zijn. De beste kwaliteit, de beste service en de beste creativiteit. Daar streven we ieder jaar opnieuw naar. ‘Alles kan beter’ wisten Mortier en Uytterhoeven jaren geleden al. Het is nog steeds een absolute passie, ons hart voor ambacht klopt nog altijd even hard als in de begindagen en het zoeken naar verbeteringen wakkert het vuur telkens opnieuw aan. Met die gedrevenheid duiken we ook nu het eindejaar in.”
Mag het ook iets minder zijn?
Steven: “Deze periode brengt uiteraard heel wat extra drukte met zich mee en versta ons niet verkeerd, die nemen we er graag bij. Maar de keerzijde van de medaille, het steeds groter aantal bestellingen, heeft er ons toe gedwongen alles eens grondig te analyseren en enkele (moeilijke) beslissingen te nemen.
Wij willen op elk moment, zonder excuses, de kwaliteit blijven brengen die iedereen van ons gewoon is, én het vlotte verloop tijdens deze drukke periode garanderen. Onze feestfolder is dus wat anders opgesteld, iets minder keuze, zonder de klassiekers te vergeten natuurlijk, om nog meer service en kwaliteit te bieden.
Zo kunnen wij met zekerheid alle bestellingen met de allergrootste zorg bereiden.”
De slager en zijn klassiekers.
Steven: “Traditionele gerechten horen er natuurlijk bij, die plaats in onze feestfolder hebben ze nu éénmaal zelf afgedwongen. De feestkalkoen en de gourmet zal niemand moeten missen. Ook de vele succesnummers van de afgelopen jaren uiteraard niet. In onze folder zit er nog steeds voor iedereen wat wils, en als we dat letterlijk nemen dan raden we zeker het hertenstoofpotje met een appeltje met veenbessen, warme groentjes en verse kroketten aan.”

combineer onze ‘pottekeis’ met een goeie geuze

De slager en zijn suggesties.
Steven: “In onze webshop vind je onze aperitiefschotel, die willen we zeker aanraden. Maar minstens even leuk is die schotel zelf samenstellen, zo ben jij volledig vrij om zelf je menu te bepalen.
Nu we het over aperitief hebben: schakel je dit jaar eens over op de Champagne van het Pajottenland, de alom gekende geuze, combineer dat dan met onze ‘pottekeis’. ‘Ettekeis, mandjeskeis, e sjalotteke, ne scheut geus en ewa mostoed’ klonk het uit de mond van de Pajottenaar wanneer er gevraagd werd naar de samenstelling. En dat klopt, de verhoudingen houden we natuurlijk liever geheim. Maar de combinatie ‘Pottekeis’ en geuze is het lokaal alternatief voor het aperitief.”
Slagers van vlees en bloed.
Medewerkers ‘uit het juiste hout gesneden’ zijn niet altijd makkelijk meer te vinden.
Steven: “Er zijn natuurlijk heel veel mensen uit het juiste hout gesneden, en we hebben er ook al heel wat aan boord, maar deze juiste profielen zijn vaak toch wat moeilijker te vinden. We zijn dus inderdaad nog steeds op zoek naar extra medewerkers, ook voor in onze winkel trouwens. Maar vooral een ‘slager’ blijkt vandaag toch letterlijk een uitstervend ras. We kunnen niet genoeg onderstrepen wat een leuk en gemotiveerd team we vandaag reeds hebben. Mensen die het willen komen ontdekken zijn dus nog steeds zeer welkom, je zal het je zeker niet beklagen.
We verwelkomen jullie met open armen met de feestdagen
Steven: “De bestellingen laten we dit jaar zoveel mogelijk verlopen langs onze automaten, dat zorgt voor duidelijkheid met bepaalde vooraf afgeklopte uren en een gespreide drukte. Maar vrees vooral niet, wij zorgen uiteraard nog steeds voor een warme ontvangst en een natje en een droogje om alvast(enavondt) feestelijk te kunnen starten.
Mag het iets meer zijn? We gaan altijd voor (nog) meer kwaliteit, (nog) meer service en (nog) meer creativiteit. Met die gedrevenheid duiken we opnieuw het nieuwe jaar in.
De echte slager is kennelijk een uitstervend ras
© Deze website werd met de glimlach gemaakt door Happy Content