Beestige nieuwe webshop

In de zak van Sinterklaas zat ook een gloednieuwe Ternatse webshop. Een online winkel met T-shirts,sweaters, postkaarten, posters en zelfs een vaccin. 

Of dat vaccin werkt tegen het virus kunnen we niet garanderen, maar je wordt er in ieder geval toch even vrolijk van. 

Een beestige collectie voor de winter?

“Als je snel bestelt heb je de eerste shirts en sweaters misschien nog net voor de winter officieel begint. Je ontvangt ze uiteraard zeker voor de feestdagen. We nemen immers wel even onze tijd om alles te verwerken. Eénmaal per week worden alle bestellingen verwerkt, gaat alles gezamenlijk in productie en wordt alles in één beweging ook opgestuurd of afgeleverd. Dat is een bewust duurzame keuze. We werken met uiterst fijne, duurzame en kwalitatieve textiel waarvan we ook geen gigantische voorraad aanleggen. Het kan dus zijn dat je (maximaal) 2 weken op textiel moet wachten, dan heb je wel veel pech, dat hangt een beetje af van de dag waarop je besteld. Maar het is sowieso het wachten waard (lacht)”.

De posters en kaartjes worden wel sneller geleverd?

“Die gaan meteen na je bestelling in productie, en die mag je dus snel in de bus verwachten. Al kloppen de koerriers nu ook wel overuren, en kan het dus zijn dat ze wat langer op zich laten wachten. Tenzij je in Ternat woont, die leveren we zelf, dat gaat dan weer wel heel snel”.

Ternattenaren planten automatisch ook een boom bij iedere bestelling die ze plaatsen?

“Aangezien we werken vanuit Ternat wordt alles in onze gemeente dus met de bakfiets geleverd. De kost die je betaalt voor de verzending wordt dan integraal besteed aan het planten van bomen, of je dan wel eentje of meerdere bomen hebt kunnen laten planten durf ik niet zeggen, je helpt in elk geval wel mee aan een groen Ternat”.

“Wat ook niet wil zeggen dat je niet mag bestellen als je niet van Ternat bent. Je pakje wordt natuurlijk sowieso afgeleverd”.

Toch nog iets over die beestige collectie, vertel eens iets meer.

“We hebben eigenlijk wel heel wat ideetjes, maar kunnen ze helaas niet allemaal uitwerken. Daarom houden we er een paar voor de zomer en hebben we voor de winter voor een beestige collectie gekozen. Je moet het zeker maar eens gaan bekijken.

Voor de posters en kaartjes is dat uiteraard een ander verhaal, daar hebben we ons eensvolledig laten gaan”.

En een vaccin?

“Helaas nog geen echt, maar het ziet er wel zo uit, en het is bovendien ook nog lekker ook (lacht). Op onze websitevind je ook enkele lekkere cocktails die je ermee kan maken”.