Het ideale moment om een co-working te openen 

WE BLIJVEN POSITIEF (IN ONS HOOFD) 

We kijken vol goede moed naar de toekomst 

Echt ideaal is dit moment natuurlijk niet. We zijn goed gestart, verschillende werkplekken werden ingenomen, de eerste vergaderingen waren gepland, een tweetal workshops stonden in de steigers en de eerste yoga-sessies op zondag konden nog net enkele malen plaatsvinden toen we noodgedwongen (en terecht) alweer even op de rem moesten gaan staan. 

Maar niet getreurd, ook wij blikken vooruit en heten jullie binnenkort opnieuw van harte welkom. Je kan bij ons nog steeds komen werken, meer nog, we hebben nu ook een aparte vergaderruimte, een apart kantoor voor vier personen en een ‘callroom’ voor al je Zoom-sessies. 

Ruimte nodig voor een lezing of een workshop? Die hebben we ook. Van zodra het veilig is gaan we ons gebouw opnieuw ten volle benutten. Nog even doorbijten en dan komt dat snor. 

In tussentijd werken we aan veel leuke projecten, waaronder dit magazine. Ik hoop dat jullie er van genoten hebben, wij hebben er alvast met veel plezier aan gewerkt en hopen dat in de toekomst te kunnen blijven doen. 

Wil je ook graag een artikel in dit magazine? 

Heb jij ook een talent waarmee je ons kan helpen? 

Of wil je jouw club of vereniging hier ook wel eens in de kijker zetten? 

Of wil je een nieuw logo, flyer, affiche of website? 

WWW.TYPPISCH.SHOP

Cheers!